Maak een werkplaats afspraak

Plan online een afspraak


Autozenter geeft graag ouderwetse service op een eigentijdse manier. Daarom kunt u bij ons 24/7 online terecht voor het maken van een werkplaatsafspraak. Als u eerst uw gegevens invult, krijgt u daarna de mogelijkheid om een datum te kiezen in de kalender. De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 
In drukke periodes (zoals de vakantietijd, de favoriete Zomer- en Winterchecks en het bandenwisselseizoen) kan het voorkomen dat we ver vooruit moeten plannen. Daarvoor vragen we uw begrip. Voor een spoedreparatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen (0224 – 216464). We helpen u dan graag tussendoor. Geen probleem bij Autozenter!
 
Als vervangend vervoer hebben we gratis gewone maar ook elektrische fietsen. Die laatste zijn natuurlijk favoriet en vaak op pad dus reserveren is gewenst. Tegen betaling kunt u ook een gewone auto meenemen. Informeert u even, we helpen u graag!
 
Meestal weten we wel waar uw auto in het onderhoudsschema zit en wat er moet gebeuren. Als u bijzonderheden heeft voor het werkplaatsbezoek, kunt u dat bij de opmerkingen kwijt en als we vragen hebben dan bellen we u natuurlijk.
 
Autozenter, ouderwetse service op een eigentijdse manier. U bent van harte welkom!
 
Eric Zentveldt.
0224 – 21 64 64

Plan nu een afspraak