Welkom in de showroom van Autozenter
 
We zijn al jarenlang de betrouwbare partner voor uw Renault en Dacia in de kop van Noord-Holland. Door onze ervaring kennen we tous les specifications van uw voiture!
 
Een goede naam trekt klanten aan van alle merken
 
Maar tegelijkertijd zijn we natuurlijk ook de bekende dorpsgarage van Schagen en omgeving. Als familiebedrijf kennen we onze klanten en zij waarderen ons om onze service en eerlijkheid. Dat ziet u in de reviews op onze site, gewoon zoals het is.
 
Het is waar, we hebben een warm hart voor Renault en Dacia, maar door onze goede naam komen de klanten ondertussen van heinde en verre met allerlei auto’s naar ons toe. Zelfs campers en caravans zijn hier een vertrouwd gezicht. Juist daarom hebben we geïnvesteerd in apparatuur voor - en know how van - bijvoorbeeld Fiat, Volvo en andere merken. Onze monteurs zijn dus allround en hebben héél veel technische kennis!
 
De voordelen van een dorpsgarage in de stad
Hoewel er Renault op ons pand staat zijn we merkonafhankelijk. Dat werkt in uw voordeel: zo krijgt u objectief advies bij de aankoop van uw nieuwe auto en leveren wij alle merken voor een scherpe prijs. Dat kan omdat we wél een functionele garage hebben, maar géén glazen paleis.
 
Onze banden met de regionale merkdealers zijn goed. We helpen elkaar graag en hebben zelfs een gezamenlijk schadeherstelbedrijf. Daarom zijn we in staat om alle mogelijke problemen op te lossen. Ook als het garantie is.
 
Wanneer u uw auto voor onderhoud brengt, kunt u bovendien kiezen tussen onderdelen met een officieel merklabel en universele delen. Daardoor bent u vaak goedkoper uit; raar eigenlijk als je bedenkt dat ze meestal uit dezelfde fabriek komen.
 
We zijn een dorpsgarage in de stad, nuchter en betrokken bij ú. Als u meer wilt weten, belt u me dan of mail me even (klik hier). U bent van harte welkom!
 
Eric Zentveldt.
0224 – 21 64 64