Meer over Autozenter Schagen

Ruim 37 jaar geleden - op 1 maart 1986 - begon mijn vader Johan Zentveldt als officieel Renaultdealer in Schagen. In 2002 nam ik (Eric) het bedrijf over. Autozenter is een écht familiebedrijf met korte lijnen, waar ook Laura (mijn vrouw) meewerkt en Ron (mijn broer) nog steeds actief meewerkt. Dat zorgt voor een prettige, vertrouwde sfeer.

Een goede naam trekt klanten aan van alle merken
Maar tegelijkertijd zijn we natuurlijk ook de bekende dorpsgarage van de stad Schagen en omgeving. Als familiebedrijf kennen we onze klanten en zij waarderen ons om onze service en eerlijkheid. Dat ziet u in de reviews op onze site, gewoon zoals het is.
 
Het is waar, we hebben een warm hart voor Renault en Dacia, maar door onze goede naam komen de klanten ondertussen van heinde en verre met allerlei auto’s naar ons toe. Zelfs campers, caravans en vrachtwagens zijn hier een vertrouwd gezicht. Juist daarom hebben we geïnvesteerd in apparatuur voor - en know how van - bijvoorbeeld Fiat, Volvo, Opel en zelfs Jaguar maar ook andere merken. Onze monteurs zijn dus allround en hebben héél veel technische kennis!

Wanneer u uw auto voor onderhoud brengt, kunt u bovendien kiezen tussen onderdelen met een officieel merklabel en universele delen. Daardoor bent u vaak goedkoper uit. Hoewel er Renault op ons pand staat zijn we dus merkonafhankelijk.

Onze banden met de regionale merkdealers zijn goed. We helpen elkaar graag en daarom zijn we in staat om alle mogelijke problemen op te lossen. Ook als het garantie is.

De voordelen van een dorpsgarage in de stad

Enfin, van het een komt het ander en daarom verkopen we ze ondertussen ook, nieuwe auto’s van alle merken. Dat werkt in uw voordeel: zo krijgt u objectief advies bij de aankoop van uw nieuwe auto en leveren wij alle merken voor een scherpe prijs. Dat kan omdat we wél een functionele garage hebben, maar géén glazen paleis.

Uiteraard vinden we Renault en Dacia nog steeds belangrijk. Autozenter is dan ook Erkend Reparateur van de merken zodat we het officiele onderhoud en alle garantie reparaties gewoon kunnen blijven uitvoeren. 
  
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financieringen en verzekeringen en samen met een aantal dealerbedrijven zijn we eigenaar van ABS Autoschade De Lange in Schagen. Carrosseriewerk maken we dus graag in “eigen” beheer.

We zijn een dorpsgarage in de stad, nuchter en betrokken bij ú. Als u meer wilt weten, belt u me dan of mail me even (klik hier). U bent van harte welkom!
 
Eric Zentveldt.
0224 – 21 64 64

Medewerkers

Verkoop en eindverantwoordelijk

Eric Zentveldt

Werkzaam vanaf 1991 bij Autozenter en na de overname in 2002 eindverantwoordelijk van dit schitterende bedrijf. Mijn zakelijke passie is klanten blij en tevreden maken (dat zijn er gelukkig ontzettend veel!). Prive hou ik me met name in Schagen bezig met ontspanning en ons prachtige gezin.


Werkplaats


Ron Zentveldt

Vanaf 1992 begeef ik me al in het mooiste familiebedrijf van Schagen. Ik vind het fijn om klanten tevreden te houden en ga daarom elke technische uitdaging graag aan. Elk probleem kent een oplossing dus daar ga ik 100% voor! Voor de noodzakelijke ontspanning hou ik van sporten breng ik graag veel tijd door met mijn prachtige gezin met zoons en alle schoondochters en houden we ervan om veel te wandelen met onze twee hondjes. Ook vind ik het heerlijk om lekker in de tuin op de barbecue allerlei gerechten te bedenken en te maken.


Werkplaatsreceptie


Marc Hardeman

 

Alweer vanaf 2003 beman ik de receptie, eerst samen met de vrouw van Eric, Laura en vanaf 2019 doe ik dat alleen. Ik ken onze klanten goed en ga er altijd voor om het beste advies tegen reële prijzen te geven. Het is fijn om dan ook de waardering van onze klanten terug te zien in de vaak zeer hoge en mooie klantbeoordelingen. Ik hou ervan om lekker met mijn zoon tijd door te brengen en als ik even tijd heb ga ik vaak en veel sleutelen aan auto’s of andere techniek!


Magazijn


Adriaan Klijn

Sinds 2001 ben ik fulltime in dienst gekomen na een ontzettend leuke stageperiode. Fijn dat Eric ook altijd aan jonge mensen deze kans biedt! Vanaf die tijd ben ik verantwoordelijk voor het magazijn maar inmiddels probeer ik voor meer dan de helft van de tijd ook mee te sleutelen als eerste monteur en sinds 2022 ook als APK keurmeester. Op woensdag is Marc altijd vrij, doet Ron de receptie en ga ik de uitdaging aan om alles goed te laten verlopen in de werkplaats. Mijn echte passie is mijn gezin en mijn tweede passie is sporten, dat doe ik veel en graag!
 

Administratie


Dianne AvôtIk werk sinds 1 april 2014 bij Autozenter Schagen B.V. Ik hou van ordenen, dus houd ik me vooral bezig met het ordenen van alle boekhoudkundige zaken. Als afwisseling zorg ik ervoor dat ik het administratieve deel van de aflevering van auto’s voorbereid. Ik vind de afwisseling in mijn werk erg fijn. Naast mijn werk geniet ik ontzettend van mijn gezin. Ik hou ervan om met mijn gezin gezellige dingen te ondernemen met onze familie en vrienden.