Meer over Autozenter Schagen

Ruim 30 jaar geleden - op 1 maart 1986 - begon mijn vader Johan Zentveldt als officieel Renaultdealer in Schagen. In 2002 nam ik (Eric) het bedrijf over. Autozenter is een écht familiebedrijf met korte lijnen, waar ook Laura (mijn vrouw) ruim 26 jaar heeft meegewerkt en Ron (mijn broer) nog steeds actief meewerkt. Dat zorgt voor een prettige, vertrouwde sfeer.

Een goede naam trekt klanten aan van alle merken
Maar tegelijkertijd zijn we natuurlijk ook de bekende dorpsgarage van de stad Schagen en omgeving. Als familiebedrijf kennen we onze klanten en zij waarderen ons om onze service en eerlijkheid. Dat ziet u in de reviews op onze site, gewoon zoals het is.
 
Het is waar, we hebben een warm hart voor Renault en Dacia, maar door onze goede naam komen de klanten ondertussen van heinde en verre met allerlei auto’s naar ons toe. Zelfs campers, caravans en vrachtwagens zijn hier een vertrouwd gezicht. Juist daarom hebben we geïnvesteerd in apparatuur voor - en know how van - bijvoorbeeld Fiat, Volvo, Opel en zelfs Jaguar maar ook andere merken. Onze monteurs zijn dus allround en hebben héél veel technische kennis!

Wanneer u uw auto voor onderhoud brengt, kunt u bovendien kiezen tussen onderdelen met een officieel merklabel en universele delen. Daardoor bent u vaak goedkoper uit. Hoewel er Renault op ons pand staat zijn we dus merkonafhankelijk.

Onze banden met de regionale merkdealers zijn goed. We helpen elkaar graag en daarom zijn we in staat om alle mogelijke problemen op te lossen. Ook als het garantie is.

De voordelen van een dorpsgarage in de stad

Enfin, van het een komt het ander en daarom verkopen we ze ondertussen ook, nieuwe auto’s van alle merken. Dat werkt in uw voordeel: zo krijgt u objectief advies bij de aankoop van uw nieuwe auto en leveren wij alle merken voor een scherpe prijs. Dat kan omdat we wél een functionele garage hebben, maar géén glazen paleis.

Uiteraard vinden we Renault en Dacia nog steeds belangrijk. Autozenter is dan ook Erkend Reparateur van de merken zodat we het officiele onderhoud en alle garantie reparaties gewoon kunnen blijven uitvoeren. 
  
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financieringen en verzekeringen en samen met een aantal dealerbedrijven zijn we eigenaar van ABS Autoschade De Lange in Schagen. Carrosseriewerk maken we dus graag in “eigen” beheer.

We zijn een dorpsgarage in de stad, nuchter en betrokken bij ú. Als u meer wilt weten, belt u me dan of mail me even (klik hier). U bent van harte welkom!
 
Eric Zentveldt.
0224 – 21 64 64

Medewerkers

Verkoop en eindverantwoordelijk
Eric Zentveldt
  • Werkzaam vanaf 1991 bij Autozenter en na de overname in 2002 eindverantwoordelijk van dit schitterende bedrijf. Mijn zakelijke passie is klanten blij en tevreden maken (dat zijn er gelukkig ontzettend veel!). Prive hou ik me met name in Schagen bezig met ontspanning en ons prachtige gezin.
Werkplaats
Ron Zentveldt
  •  

Werkplaatsreceptie

Marc Hardeman

  •  

Magazijn
Adriaan Klijn

  •  


Administratie
Dianne Avôt

  • Ik werk sinds 1 april 2014 bij Autozenter Schagen B.V. Ik hou van ordenen, dus hou me vooral bezig met het ordenen van alle boekhoudkundige zaken. Naast mijn werk geniet ik erg van mijn gezin. Mijn oudste dochter en ik delen de gezamenlijke passie; paardrijden. Verder hou ik van gezellige dingen ondernemen met mijn familie en vrienden.