Top Afleverpakket, de meest uitgebreide!

Zoals het hoort zijn al onze occasionprijzen rijklaar inclusief de onvermijdbare kosten. Dat is dus inclusief de kentekenleges, een geldige APK en de 12 maanden wettelijke garantie.

Dat is garantie op gebreken die u als consument niet hoeft te verwachten, de leeftijd en kilometerstand in aanmerking nemende. U begrijpt dat hier nog ruimte voor discussie in zit. Discussie die we allemaal niet willen, want wij willen net als u volledig tevreden klanten die weg kunnen rijden met een perfect klaargemaakt auto waarbij het niet nodig is om binnen 1 jaar terug te hoeven komen.

Dat is de reden dat wij u met alle plezier het meest uitgebreide afleverpakket aanbieden!

Maar liefst 12 maanden volledige garantie zonder gezeur, maar ook volledig Renault onderhoud, een distributie- en/of multiriem die we vervangen als dat binnen of 12 maanden of 20.000 km noodzakelijk is.

Ook het controleren en indien nodig bijvullen van de airco, een nieuwe mattenset, het eerste jaar volledige pechhulp met de Renault Route Service+ én het eerste jaar MyRenault+. En daar blijft het niet bij, kijk zelf maar eens door op de foto te klikken voor de bomvolle inhoud of informeer hiernaar bij ons.
 

Meer acties

Volledige pechhulp

Voor Renault rijders is in Nederland altijd de pechhulp gratis. Dat wil zeggen, hulp ter plaatse ...

APK € 39,-

APK KEURING BIJ AUTOZENTER IS VOORDELIG EN EENVOUDIG! De APK-keuring...

Onderhoud alle merken! Garantie ook

Wist u dat wij alle merken auto's onderhouden? Uiteraard naast de garantie en onderhoud aan Rena...

GRATIS AIRCO CONTROLE

Winter, herfst, zomer of lente het is altijd heerlijk om in buiten te zijn. En dat kunt u&nb...