BOVAG met een Franse knipoog

Als meer dan 43 jaar BOVAG lid blijven wij ons richten op de service en kwaliteit die u al zo lang van ons gewend bent. Net als dat we alles voor uw Renault en Dacia blijven doen. 

Daarnaast onderhouden we steeds meer andere merken dan deze twee, steeds meer ook hebben we campers van onze klanten in onderhoud en zijn daar inmiddels ook volledig op ingericht, inclusief een extra zware hefbrug en een dakverhoging in de werkplaats. Overigens zijn het niet alleen campers maar ook meubelwagens, speciaal voor paardenvervoer ingerichte auto's en noem maar op.

En ook dat blijven we tegen tarieven doen die veel scherper zijn dan de merkdealers. Dealer kwaliteit tegen universele prijzen dus en dat alles om ons te kunnen blijven laten zien als kwalitatief service bedrijf die in alle openheid en tegen eerlijke tarieven werkt.

Meer dan 55 uur per week geopend en telefonisch, per mail en per whatsapp altijd bereikbaar staan wij met ons hele team klaar om u mobiel te houden.

En hou ons in de gaten want we gaan in 2023 enorm vergroenen! Zware elektrische laadpalen, zonnepanelen en we proberen ook gasloos te gaan maar minimaal hybride!

Want wij zijn er voor u, uw auto en natuurlijk ook voor het milieu!

Eric Zentveldt 06-53671054 

Meer acties

Volledige pechhulp

Voor Renault rijders is in Nederland altijd de pechhulp gratis. Dat wil zeggen, hulp ter plaatse ...

APK € 39,-

APK KEURING BIJ AUTOZENTER IS VOORDELIG EN EENVOUDIG! De APK-keuring...

Onderhoud alle merken! Garantie ook

Wist u dat wij alle merken auto's onderhouden? Uiteraard naast de garantie en onderhoud aan Rena...

GRATIS AIRCO CONTROLE

Winter, herfst, zomer of lente het is altijd heerlijk om in buiten te zijn. En dat kunt u&nb...