Fam. Wouters 50 jr. Renault!

50 jaar Renault!

Mevrouw en meneer Wouters uit Den Helder rijden al sinds 1964 Renault, tijd om ze eens goed in het zonnetje te zetten!

En toen  was het zover, eindelijk was de afspraak voor het reguliere onderhoud aan hun laatste aanschaf, de Renault Scénic, gemaakt en werden zij bij Renault Autozenter Schagen eens goed verrast voor hun jarenlange trouw.

Vanaf 1964 hebben zij twee keer de Renault 4 en daarna allemaal stations gereden. De Renault 12, 18, 21 Nevada en Laguna Break tot de Scénic aan toe, daarnaast tijdelijk nog een 2e auto in de vorm van de Renault 5 en in totaal maar liefst 10 Renaults in 50 jaar tijd.

Eric Zentveldt van Renault Autozenter Schagen had gezamenlijk met Renault Nederland een aantal cadeaus geregeld. De familie Wouters heeft “slechts” de laatste 50 jaar Renault actief meegemaakt als Renault rijder en omdat Renault al meer dan 100 jaar bestaat een fraai boek over de eerste 50 jaar Renault!

“Steevast moest er bij elke aankoop een trekhaak gemonteerd worden dus adviseerde ik om gezien de leeftijd van meneer Wouters deze keer toch maar een vaste kogel te monteren want dat bukken elke keer wordt al lastiger. Maar nee, meneer eiste een afneembare trekhaakkogel omdat mevrouw die vaste zo lelijk vond. Meneer Wouters heeft de tijd dus pakt een deken en gaat er lekker bij zitten” verteld een enthousiaste Eric Zentveldt “ Kenmerkend voor de familie Wouters: geduldig, begripvol, attent maar bovenal volledig tevreden met Renault.”

Renault Nederland en Autozenter Schagen wensen de familie Wouters nog vele jaren rijplezier in goede gezondheid toe.

Op de foto van rechts naar links: mevrouw en meneer Wouters en Eric Zentveldt

Meer nieuws

21 Jan

XENON VERLICHTING

Het is weer vroeg donker op de weg. Dat maakt het autorijden minder eenvoudig en zeker ...

14 Jan

PRIJZEN NIEUWE ESPACE

In België vanaf € 34.500... op 15 januari worden de prijzen in Nederland beke...

13 Jan

PRIJZEN NIEUWE ESPACE

In Frankrijk vanaf € 34.200... op 15 januari worden de prijzen in Nederland bekend...