Reviews

De reviews hieronder zijn afkomstig van het volledig onafhankelijke onderzoeksplatform tevreden.nl. De redactie van Tevreden scant op discriminatie, scheldwoorden en dergelijke maar plaatst alle reacties 1 op 1 door. Wij hebben uiteraard geen invloed op de reacties, kunnen die niet zelf verwijderen of wijzigen waardoor de volledige objectiviteit 100% gewaarborgd blijft. Voor de volledige reviews en oudere reviews kijkt op de Tevreden.nl pagina van Autozenter.

9

29/06/2020 - Keurige en goede service. Prima communicatie over de te verrichten werkzaamheden. Medewerkers en klantvriendelijk en klantgericht en gemaakte afspraken worden prima nagekomen.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

27/06/2020 - Altijd een goede service en hele vriendelijke medewerkers. Voordat er een extra reparatie uitgevoerd word belt men eerst op om te overleggen.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

26/06/2020 - Top bedrijf en vriendelijke mensen
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

25/06/2020 - Wij zijn keurig geholpen, met inachtneming van de corona maatregelen. Fijn ook dat er na een week gebeld werd of alles naar wens was en of we nog verdere uitleg nodig hadden.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

25/06/2020 - Zeer klantvriendelijk en behulpzaam tegen alleszins acceptabele kosten
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

24/06/2020 - Mijn ervaring is goed, goede uitleg over alles en klantvriendelijk.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

23/06/2020 - Ik heb de auto in goed vertrouwen gekocht. Het is een prima en mooie auto die het uitstekend doet. Zakelijk en persoonlijk goed behandeld in een leuke sfeer met aandacht voor de aankoop en aan ons al...
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

06/06/2020 - Een keurig bedrijf, waar je op een prettige manier geholpen wordt.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

06/06/2020 - Klantvriendelijk en problemen worden in overleg opgelost. Afspraken worden nagekomen en adviezen zijn helder en de keus is geheel aan de klant.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

02/06/2020 - Geweldig bedrijf werken hele kundige en vriendelijke mensen echte toppers
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

29/05/2020 - prima
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

23/05/2020 - Al jaren en jaren een buitengewoon goede ervaring! Vriendelijke eigenaren en personeel. Zeer vakkundig. Al jaren en jaren geven wij een 10 als cijfer, verder prijzen lijkt me overbodig!
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

17/05/2020 - zeer goed .
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

17/05/2020 - goed
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

16/05/2020 - Zeer goede ervaring. Nooit verrassingen achteraf door goede communicatie tijdens een service beurt.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

14/05/2020 - prima
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

13/05/2020 - Klantvriendelijk, afspraak is afspraak.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

07/05/2020 - Goede service
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

07/05/2020 - Prima service, prima afspraken, zeer betrouwbaar
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
10

02/05/2020 - Zeer klantvriendelijk bedrijf.Nemen ruim de tijd voor alle vragen die je stelt.Voelt je er gewoon thuis.Stellen ook veel belang in je als persoon.Auto puntgaaf afgeleverd.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault