Reviews

De reviews hieronder zijn afkomstig van het volledig onafhankelijke onderzoeksplatform tevreden.nl. De redactie van Tevreden scant op discriminatie, scheldwoorden en dergelijke maar plaatst alle reacties 1 op 1 door. Wij hebben uiteraard geen invloed op de reacties, kunnen die niet zelf verwijderen of wijzigen waardoor de volledige objectiviteit 100% gewaarborgd blijft. Voor de volledige reviews en oudere reviews kijkt op de Tevreden.nl pagina van Autozenter.

9

15/10/2018 - uitstekend bedrijf met goede service.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

11/10/2018 - Prima bedrijf hoor. Ik heb mijn auto nu 2 weken en bevalt uitstekend. Het contact is erg goed en de service ook!
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

09/10/2018 - Deze is goed.....geen verdere klachten...hebben gemaakt zoals afspraak.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

09/10/2018 - Vriendelijk, ter zake kundig en correct.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

08/10/2018 - Prima. De auto voldoet aan de verwachtingen en zowel voor, tijdens als na de aankoop verliep alles soepel. Ook prettig was dat onze oude auto werd opgehaald toen bleek dat hij niet meer wilde starten.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

03/10/2018 - We zijn hier prima geholpen met het kiezen van een nieuwe auto, goed advies en bij levering van de auto een verrukkelijke taart gekregen! 1 van de betere autobedrijven in de regio!
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

02/10/2018 - Uitstekende ervaring, goede afspraak gemaakt, en tijdens het wachten goed ge-informeert over het verloop van de reparatie c.q . onderhoud.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

28/09/2018 - Voor de aankoop van mijn auto was het de eerste keer dat we contact met elkaar hadden. We wilde gewoon even een auto bekijken welke we op internet hadden gezien. Het was een automaat wat wij niet gewe...
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

27/09/2018 - Een autobdrijf waar je als persoon behandeld wordt en zeer bekwame medewerkers
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

22/09/2018 - Prima geholpen, kon snel proefrit maken. Was helder wat wel en niet mogelijk was, tevreden de auto opgehaald
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

22/09/2018 - Prima, open en eerlijk
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

21/09/2018 - Perfect, heel klantvriendelijk en zeer goede service.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

19/09/2018 - Vakkundig bedrijf en wat afspraken betreft zeer betrouwbaar. Loopt een onderhoud onvoorzien uit dan wordt een adequate oplossing voor gevonden
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

17/09/2018 - Goed
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

17/09/2018 - Goed
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

11/09/2018 - Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend. Zeer klantgericht.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

10/09/2018 - Vriendelijke werknemers, altijd belangstellend en correct! Goed bereokbaar en duidelijke uitleg.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

06/09/2018 - Hoewel ik nog niet zo lang klant ben heb ik een goede ervaring met dit bedrijf. prima geholpen en goed contact en vriendelijk personeel.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

03/09/2018 - Dit is pas de tweede keer dat ik bij dit bedrijf mijn auto heb laten controleren. Ik ben tevreden.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

03/09/2018 - We zijn zeer goed geholpen ook de uitleg van de auto was heel uitgebreid en duidelijk.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault