Reviews

De reviews hieronder zijn afkomstig van het volledig onafhankelijke onderzoeksplatform tevreden.nl. De redactie van Tevreden scant op discriminatie, scheldwoorden en dergelijke maar plaatst alle reacties 1 op 1 door. Wij hebben uiteraard geen invloed op de reacties, kunnen die niet zelf verwijderen of wijzigen waardoor de volledige objectiviteit 100% gewaarborgd blijft. Voor de volledige reviews en oudere reviews kijkt op de Tevreden.nl pagina van Autozenter.

8

26/11/2020 - Een klant vriendelijk, en betrokken bedrijf wat meedenkt met de klant. De klant altijd als graag geziene gast verwelkomt wordt en vriendelijk en persoonlijk benaderd wordt.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

24/11/2020 - Prima afspraak is afspraak
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
9

24/11/2020 - De medewerkers waren ook bij het telefonisch afspreken vriendelijk en meewerkend. Afspraken worden nagekomen. Advies wordt zowel gevraagd als ongevraagd gegeven. op een vriendelijke manier.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

24/11/2020 - Mooie garage Zeer welwillend, vakkundig en beleefd personeel Afspraken exact nagekomen
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

23/11/2020 - Snel en voor 29,- Euro hartstikke goedkoop.
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
10

23/11/2020 - Klantvriendelijkheid is perfect!
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

23/11/2020 - Prima, wordt vantevoren goed en duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. En mocht het nodig zijn dan wordt er contact gezocht om te overleggen. Vriendelijk personeel!
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

18/11/2020 - Goed
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

18/11/2020 - goed
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

17/11/2020 - Super fijne garage! Keurig volgens afspraak en er wordt geadviseerd over onderhoud dat komen gaat.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

17/11/2020 - Een fijne garage,goede service en duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden,binnen de afgesproken tijd.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

17/11/2020 - Wij worden altijd keurig geholpen
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

17/11/2020 - Je kunt prima afspraken maken welke ze ook nakomen. Ik word hier altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

17/11/2020 - Prima bedrijf met prima service, ik kom er dan ook al jaren. Ik zal het bij Renault-rijders in de buurt dan ook zeker aanbevelen.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

16/11/2020 - Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

14/11/2020 - Pretig om goed geholpen te worden
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

11/11/2020 - positieve ervaringen, vlotte afhandeling - in dit geval bandenwissel zomer/winter
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

09/11/2020 - Een geweldig vriendelijk familie bedrijf, met een passie voor auto’s en klanten.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

07/11/2020 - Goede nette service vriendelijke medewerkers
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

07/11/2020 - prima contact gehad, aandacht voor de klant, een eerlijk verhaal, alle tijd om een proefrit te maken of iets te vragen over je auto.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault