Reviews

De reviews hieronder zijn afkomstig van het volledig onafhankelijke onderzoeksplatform tevreden.nl. De redactie van Tevreden scant op discriminatie, scheldwoorden en dergelijke maar plaatst alle reacties 1 op 1 door. Wij hebben uiteraard geen invloed op de reacties, kunnen die niet zelf verwijderen of wijzigen waardoor de volledige objectiviteit 100% gewaarborgd blijft. Voor de volledige reviews en oudere reviews kijkt op de Tevreden.nl pagina van Autozenter.

8

01/08/2020 - Prima ervaring met dit autobedrijf. Vriendelijk, en behulpzaam.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

01/08/2020 - Ik ben zeer tevreden over de service van de medewerkers van Autozenter.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

31/07/2020 - Als je voor de dertiende keer bij deze dealer een Renault koopt dan zegt dat genoeg over de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en het nakomen van afspraken.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
10

25/07/2020 - Vriendelijke benadering. Vakkundig. Goed advies
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Dacia
10

25/07/2020 - Vriendelijke ontvangst, tegemoetkomend, deskundig
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

24/07/2020 - Wij kregen een plezierige indruk met dit autobedrijf. Ontvangst en aandacht zijn keurig verzorgd.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

23/07/2020 - Prima
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

21/07/2020 - Goed en betrouwbaar autobedrijf. Afspraken worden nagekomen. Auto’s worden perfect afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden en raadde dit bedrijf zeer zeker aan
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

17/07/2020 - Netjes, vriendelijkheid en heel gastvrij! Een echte aanrader.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

16/07/2020 - goed
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

13/07/2020 - uitstekende service. prima internetverbinding.
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
9

13/07/2020 - Topniveau met topmensen
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

12/07/2020 - Goed, betrouwbaar, betrokken, vriendelijk en en het vakmanschap staat op een hoog peil.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

09/07/2020 - Heel goed!
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Dacia
10

08/07/2020 - Mijn ervaring is heel goed,wij hebben onze tweede Auto hier gekocht .Je wordt vriendelijk geholpen en krijgt goede uitleg over de bediening van de auto als je die komt ophalen.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
8

08/07/2020 - Wij hebben een hele dure repararatie moeten laten doen waar wij totaal niets aan kunnen doen. Het is goed opgelost maar toch vonden wij het niet leuk.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

08/07/2020 - We hebben een goede ervaring met dit bedrijf. De medewerkers zijn klantvriendelijk. het advies wat zij gegeven hebben was duidelijk. Ze zijn hun afspraken na gekomen.
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
10

07/07/2020 - Zeer klantvriendelijk bedrijf, dat in feite steeds voor je klaarstaat. Als klant kent men je bij naam.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

07/07/2020 - prima garage met correcte en goede afhandeling van klachten
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

04/07/2020 - Prima ervaring onze tweede auto hier gekocht ,heel vriendelijk geholpen goede uitleg,de afspraken die gemaakt zijn prima nagekomen.Bij het ophalen van de auto prima uitleg gekregen hoe de auto werkt. ...
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault