Reviews

De reviews hieronder zijn afkomstig van het volledig onafhankelijke onderzoeksplatform tevreden.nl. De redactie van Tevreden scant op discriminatie, scheldwoorden en dergelijke maar plaatst alle reacties 1 op 1 door. Wij hebben uiteraard geen invloed op de reacties, kunnen die niet zelf verwijderen of wijzigen waardoor de volledige objectiviteit 100% gewaarborgd blijft. Voor de volledige reviews en oudere reviews kijkt op de Tevreden.nl pagina van Autozenter.

10

04/12/2018 - Boven verwachting, lekkere koffie actueel leeswerk, heerlijk gewacht en snel klaar.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

03/12/2018 - Heel goed. Het personeel is vriendelijk en klantvriendelijk. Het advies is duidelijk je weet waar je aan toe bent.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

03/12/2018 - Een zeer goede ervaring er wordt naar je geluisterd en e wordt goed advies gegeven
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

03/12/2018 - Uitstekende ontvangst, er wordt met je meegedacht! Rustige hoek met koffie terwijl je wacht op reparaties. Vooraf duidelijkheid over de uit te voeren werk, prijs en alternatieven. Wat je afspreekt wor...
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

29/11/2018 - Mijn ervaring met het bedrijf is uitstekend. Het personeel is vriendelijk, ze denken mee en op vragen reageren ze professioneel. Afspraken komen ze altijd na. Tijdens het wachten gedurende de werkzaam...
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
7

28/11/2018 - Goed
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
10

28/11/2018 - Voelt als een warme jas.
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
10

27/11/2018 - Heel duidelijk,prima vervangende auto en top uitvoering van de werkzaamheden. Superblij met het resultaat
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

26/11/2018 - tot nu toe prima is mijn algemene ervaring prima. klant- en servicegericht
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

24/11/2018 - Goede en deskundige garage. Vriendelijk personeel
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

24/11/2018 - Prima. Steeds naar volle tevredenheid in alle opzichten. plezierige uitwisseling van vraagstelling en beantwoorden in aangename sfeer.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

24/11/2018 - Dik tevreden.
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

23/11/2018 - Correct en vriendelijk. Alles volgens afspraak.
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

22/11/2018 - Vriendelijke medewerkers. Goede en snelle service
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
10

22/11/2018 - Gekwalificeerd personeel, vriendelijk, bedrijf oogt netjes en schoon, ze weten waar ze mee bezig zijn
Diensten:

  • - Aanschaf gebruikte auto/occasion
  • - Renault
9

22/11/2018 - ik ben dik tevreden
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

22/11/2018 - Contact vriendelijk, adequaat en informatief
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
8

19/11/2018 - Prima,goede service en goed contact met personeel
Diensten:

  • - APK-keuring
  • - Renault
8

19/11/2018 - Ik word hier vriendelijk en correct geholpen en dat is al jaren zo
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault
9

18/11/2018 - Goede service medewerkers zijn zeer klantvriendelijk
Diensten:

  • - Onderhoud
  • - Renault