STAY @ HOME actie!!

De wereld is even tot stilstand gekomen en we brengen veel tijd thuis door. Een bezoek aan de showroom is niet meer zo vanzelfsprekend, toch staan wij graag voor u klaar! Anders dan anders, maar met onze vertrouwde service, op een verantwoorde manier. Daarom introduceren wij onze STAY@HOME service!

 

Voor onderhoud, reparaties e.d. GRATIS* halen en brengen!

De STAY@HOME service is er ook voor onderhoud. Wij halen uw auto op voor een onderhoudsbeurt, bandenwissel of reparatie en brengen ‘m daarna weer thuis. Zonder risico te nemen met uw gezondheid en die van anderen, profiteert u toch van de service die u van ons gewend bent én net een beetje meer! * voor kwetsbare doelgroepen en tot 10 km afstand is dit geheel GRATIS! Informeer als u zonder hiertoe te behoren de kosten wilt weten in uw geval.De showroom komt naar u toe!

Speciaal voor u introduceren wij de STAY@HOME service ook voor onze verkoop. Een kosteloze thuisservice waarbij wij u op beeld of telefonisch:

- voorzien van aankoopadvies
- laten kennismaken met 1 van onze jong gebruikte Renault's
- nader kunnen informeren over ons Steunmaatregelenpakket

 

Want ook wij verzachten graag het leed wat we allemaal ervaren voor onze klanten met het volgende Steunmaatregelenpakket: tot en met eind april gratis Top Afleverpakket ter waarde van maar liefst Eur 595!

 

Wat houdt dit Top Afleverpakket in? 


Klik op de foto voor de volledige inhoud. Een perfect klaargemaakt auto waar u zonder problemen de corona crisis en ver daarna doorkomt was nog nooit zo voordelig!

 

Offerte mét inruil

Heeft u een inruilauto en wilt u online een scherpe offerte met de inruilprijs ontvangen? Zoek de auto van uw keuze op, klik op de detailpagina van de auto op de button "vraag een inruilofferte aan" voer alle gegevens in en voeg ook zoveel mogelijk foto's toe. Bedenk dat hoe nauwkeuriger u zelf bent hoe exacter wij de inruilprijs kunnen bepalen.

 

Dan begint ons werk, wij bekijken uw informatie, melden ons als er nog vragen zijn en maken onze meest scherpe offerte. 

 

Heeft u deze offerte ontvangen en wilt u hierop ingaan kunnen we binnen of buiten onze openingstijden, op afspraak de auto aan u demonstreren. 

 

Bevalt hij en wilt u tot aanschaf over gaan? Wij maken hem binnen 1 week technisch perfect klaar waarna u de auto op kunt halen of thuis afgeleverd krijgen. Uiteraard maken we voor u in de auto gaat rijden hem wederom helemaal schoon!

 

Offerte zónder inruil

Mail ons op sales@autozenter.nl uw gegevens en om welke auto het gaat en wij mailen u onze meest scherpe offerte toe met naast het gratis Top Afleverpakket ook onze hoogste korting!

 

Proefrit en bezichtiging, thuis of op afspraak

Heeft u de auto van uw dromen gekozen en wilt u een afspraak maken voor een bezoek en/of proefrit? Dat kan, bij ons op het bedrijf, binnen of op afspraak buiten de openingstijden en dus ook zelfs bij u thuis!

 

Natuurlijk nemen wij alle maatregelen (en niet uitsluitend die van het RIVM) in acht. Wij maken op dit moment veel vaker en intensiever schoon. Kunnen we de auto die u wilt zien klaarzetten, reinigen en afsluiten zodat u met vertrouwen uw gewenste auto in alle veiligheid kunt bekijken en proefrijden. Komen we met de auto bij u thuis ontsmetten we onze handen met alcoholgel, stappen we in een schoongemaakte auto, rijden naar u toe en vragen u ook om uw handen met onze alcoholgel schoon te maken voor het instappen.

 

 

 

 

Meer acties

STAY @ HOME actie!!

De wereld is even tot stilstand gekomen en we brengen veel tijd thuis door. Een bezoek aan de sho...

Kijkdoos maken = prijs winnen!

Van onze leverancier Pelster (https://www.pelsterauto...

Corona maatregelen en actie!

Zowel de werkplaats als de showroom van Renault Autozenter Schagen zijn (enigszins beperkt) open....

Trots op ons team, een 9,1 van onze

In 2019 zijn we wederom door onze klanten beoordeeld met geweldige cijfers!  ...

Ons eigen schadeherstelbedrijf

Al heel lang is Autozenter eigenaar van ABS Autoschadeherstelbedrijf de Lange. Wij repa...

Ruitreparaties alle merken!

Wist u dat Autozenter officieel Glasgarant reparateur is? Dat betekent dat wij voor alle verzekering...

BOVAG met een Franse knipoog

Als meer dan 35 jaar BOVAG lid zullen wij ons steeds meer op de universele kant richten met een dikk...