XENON VERLICHTING

Het is weer vroeg donker op de weg. Dat maakt het autorijden minder eenvoudig en zeker niet veiliger. Dit is ook de reden dat de overheid de campagne ‘Goed Licht Beter Zicht’ is gestart.

 

WILT U GRAAG COMFORTABELER EN VEILIGER RIJDEN?

Kies voor xenon-verlichting, dan heeft u beter zicht en bent u zelf ook beter zichtbaar. Zo bent u veiliger onderweg met uw auto. Xenon-verlichting zorgt er tevens voor dat u meer ontspannen rijdt, omdat uw ogen meer rust krijgen. Nog belangrijker nu snelwegen minder worden verlicht in verband met de bezuinigingen!

 

AUTOZENTER HEEFT EEN AANBOD DAT U NIET KUNT WEERSTAAN

Normaal kost xenon-verlichting u € 1.200,-. Tijdelijk betaalt u nu slechts € 499,- (incl. montage en btw).

 

De volgende Renault modellen kunnen worden uitgerust met xenon-verlichting:

-         Renault Clio (vanaf 2012) 

-          Renault Captur

-          Renault Mégane (vanaf 2008) 

-          Renault Scénic (vanaf 2012)

 

Ga langs bij Autozenter op de Fok 8 in Schagen of maak een werkplaatsafspraak om xenon-verlichting te laten plaatsen.

 

 

XENON VERSUS HALOGEEN

Hiernaast ziet u twee afbeeldingen waarin het lichtbeeld wordt getoond van een halogeen verlichting en Renault xenon-verlichting.

Omdat u met xenon-verlichting beter in de verte kunt kijken, zit u meer ontspannen achter het stuur. Uw ogen raken minder vermoeid en daardoor blijft u  langer fit.  

  
Xenon verlichting Halogeen verlichting


 

Daarnaast geeft xenon-verlichting een groter contrast tussen de wegbelijning en de weg. Ook verkeersborden zijn duidelijker en van verderaf leesbaar. Hierdoor kunt u zich dus beter voorbereiden op aankomende verkeersituaties.

 

FUNCTIONALITEIT IN STIJL

Xenon-verlichting is niet alleen functioneel maar geeft uw auto ook een premium look. Alleen merken en modellen uit de hoogste klasse hebben normaliter de mogelijkheid om xenon-verlichting te voeren. Met xenon-verlichting van Renault is dit nu voor iedereen mogelijk en rijdt u veilig zonder concessies te doen in comfort en stijl.

 

GOED OM TE WETEN

Xenon-verlichting dient aan diverse eisen voldoen. Veel verlichting die bij universele garages wordt aangeboden voldoet hier niet aan, waardoor u een boete riskeert. De xenon-verlichting die Renault u aanbiedt voldoet wél aan alle Europese eisen en bent u hiermee welkom in alle landen van de EU.
 

Meer nieuws

21 Jan

XENON VERLICHTING

Het is weer vroeg donker op de weg. Dat maakt het autorijden minder eenvoudig en zeker ...

14 Jan

PRIJZEN NIEUWE ESPACE

In België vanaf € 34.500... op 15 januari worden de prijzen in Nederland beke...

13 Jan

PRIJZEN NIEUWE ESPACE

In Frankrijk vanaf € 34.200... op 15 januari worden de prijzen in Nederland bekend...